Τρίβουμε τα μήλα με χονδρό τρίφτη (ιδανικός είναι αυτός του κυδωνιού) και τα βάζουμε μέσα σ΄ένα μπολ. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, την κανέλα , τα καρύδια και το άνθος αραβοσίτου και ανακατεύουμε.
Βουτυρώνουμε τη φόρμα και την πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη.
Ανοίγουμε τα φύλλα κρούστας πάνω στην επιφάνεια εργασίας. Κόβουμε τα δύο φύλλα στη μέση.
Βουτυρώνουμε ένα ολόκληρο φύλλο, το πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη και τοποθετούμε στη πλατειά του πλευρά το μισό φύλλο.
Βάζουμε κατά μήκος το ¼ της γέμισης και τυλίγουμε τα φύλλα σε ρολό.
Τοποθετούμε κυκλικά μέσα στη φόρμα.
Συνεχίζουμε το ίδιο με τα υπόλοιπα φύλλα, βουτυρωμένα και πασπαλισμένα με ζάχαρη και δημιουργούμε άλλα τρία ρολά.
Αλείφουμε την επιφάνειά τους με το υπόλοιπο βούτυρο και πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη ζάχαρη.
Ψήνουμε τη μηλόπιτα στους 170º C στον αέρα, μέχρι να ροδίσει η επιφάνειά της. Όταν ψηθεί, τη βγάζουμε από το φούρνο και περιμένουμε να κατέβει η θερμοκρασία της, πριν τη βάλουμε σε πιατέλα.