Σε ένα μπολ βάζουμε τη τεμαχισμένη κουβερτούρα και το μέλι.
Βράζουμε τη κρέμα γάλακτος και την αδειάζουμε στο μπολ με τη κουβερτούρα και το μέλι. Αφήνουμε 1΄ να ομογενοποιηθούν τα υλικά και μετά ανακατεύουμε πολύ απαλά.
Την αφήνουμε εκτός ψυγείου για 1/2 ώρα περίπου για να σφίξει ελαφρώς.
Κολλάμε με τη μαρμελάδα , για μαρμελάδα φράουλα τα μπισκότα ανάμεσά τους ανά δύο [σάντουιτς] αφήνοντας 6-7 μπισκότα μόνα τους.
Σε ένα τσέρκι ή ταψάκι 20 εκ. [ύψους 5 εκ.] στρώνουμε στο κάτω μέρος τα μπισκότα , κόβουμε ορισμένα σε κοματάκια ώστε να καλύψουμε τα κενά που θα δημιουργηθούν.
Αδειάζουμε τη μισή από τη κρέμα σοκολάτα , καλύπτουμε με τα υπόλοιπα μπισκότα με την ίδια διαδικασία. Το αφήνουμε στο ψυγείο για 10΄να σταθεροποιηθεί και καλύπτουμε με την υπόλοιπη σοκολάτα . Το αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες να σταθεροποιηθεί τελείως.
Το βγάζουμε από το ψυγείο ξεφορμάρουμε βουτώντας σε καυτό νερό και γαρνίρουμε την περιφέρεια με τα σκέτα μπισκότα.
Στολίζουμε πριν σερβίρουμε την επιφάνεια της τούρτας με κομμένα μπισκότα γεμιστά [με μαρμελάδα] που μας έχουν περισσέψει ή γαρνίρουμε με σαντιγί