Συνταγές
Μία εξαιρετική λιχουδιά – Νησιώτικοι ρεβυθοκεφτέδες με πατάτα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικα
300 με 400 γρ μουλιασμενα ρεβυθια απο βραδυς στο νερο εγω βαζω μεσα και 1 κουταλια της σουπας αλατι
2 Μετριες βρασμενες πατατες
1 Μεγαλο κρεμμυδι
5-6 κουταλιες σουπας αλευρι
1 Κουταλια του γλυκου μπεικιν
1/2 ματσακι δυοσμο
λιγο μαιντανο
Αλατι ,πιπερι ελαιολαδο
Εκτελεση
Λιωστε καλα σε μουλτι ξεχωριστα το καθενα τα ρεβυθια την πατατα τα κρεμμυδια βαλτε τα σε ενα μπολ ολα μαζι
Προσθεστε ολα τα υπολοιπα υλικα λαδωστε τα χερια
Πλαστε τηγανιστε σε καυτο ελαφρυ λαδι σε χαμηλη φωτια
Η Συνταγή είναι από κ. Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.