Συνταγές
Εμένα πότε θα μου βγουν στρόγγυλοι;
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Natasa Cuka – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
400mlνερό
350γρ αλεύρι Σκληρό
Ενα φακελάκι μαγιά
Μία πρέζα αλάτι
Μια βανίλια
Λίγο ζάχαρη
Και λάδι ηλιέλαιο για τηγάνισμα.
Η θερμοκρασία του λαδιού πρέπει να είναι γυρω στους 160 βαθμούς.
αν βάλεις και μια κουταλιά ξύδι στην ζύμη γίνονται ακόμα πιο τραγανοι και κρατάνε όλοι μέρα την τραγανοτιτα τους.
μόνο μέλι σουσάμι και κανέλα. Χωρίς σιρόπι
30 κομμάτια η παραπάνω
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Natasa Cuka – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
Πάμε να ρίξουμε μια ματιά σε άλλη μία πεντανόστιμη συνταγή που μπορείς να ετοιμάσεις στο σπίτι σου και στο τέλος θα γλείφεις τα δάκτυλά σου. Καλή σας απόλαυση..
Λουκουμάδες Παραλίας, για απόλαυση κατ οίκον
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Dimitris Michailidis”
Υλικά
300γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
20γρ. ζάχαρη
7γρ. ξερή μαγιά
50γρ. βούτυρο
130γρ. γάλα
1/2 κ.γ. αλάτι
1 μεσαίο αυγό
Εκτέλεση:
Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ, με την σειρά που αναγράφονται τα υλικά. Ανακατεύουμε σε χαμηλή ταχύτητα για 2 λεπτά και αλλά 10 σε μέτρια ταχύτητα.
Βάζουμε την ζύμη σε ένα λαδωμένο μπολ να διπλασιαστεί. Ρίχνουμε αλεύρι στον πάγκο μας, διπλώνουμε την ζύμη και την ανοίγουμε σε πάχος 1εκ.
Κόβουμε στρόγγυλους λουκουμάδες με την βοήθεια ενός ποτηριού και το στρόγγυλο στην μέση με το καπάκι ενός μπουκαλιού.
Τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί και αφήνουμε να φουσκώσουν για 15 λεπτά. Τα τηγανίσουμε σε καυτό ηλιέλαιο χαμηλή φωτιά. Βουτάμε σε ζάχαρη όσο είναι καυτοί.
Νόστιμη εκτέλεση συνταγής μαγειρικής από “Instasuntages”