Συνταγές
Λαζάνια με κιμά και μπεσαμέλ…
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Διονυσία Αυγουστοπούλου – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Φτιάχνεις τον κιμά κοκκινιστό με πολύ ζουμακι όμως για να έχει υγρασία να βράσουν τα λαζάνια.
Φτιάχνεις και μια επίσης νερουλη μπεσαμέλ (σε 1,5 λίτρο κρύο γάλα διαλύω 6 κουταλιές σούπας κορν φλαουρ και δύο κουταλιές σούπας βούτυρο
Βάζω σε μέτρια φωτιά ώσπου να γίνει κρέμα και ρίχνεις κεφαλοτύρι τριμμένο κ αλάτι όσο θες) .
Βάζεις στον πάτο λίγο σάλτσα κιμά για την υγρασία και στρώνεις εναλλάξ λαζάνια, κιμά μπεσαμέλ κλπ
Τελειώνεις μπεσαμέλ και τυράκι για να κάνει κρούστα.
Αυτή τη φορά έβαλα το μεγάλο ταψί και χρειάστηκε σχεδόν διπλή δόση μπεσαμέλ.
Καλύτερα είναι σε ένα μεγάλο πυρέξ ένα κιλό κιμά και μια δόση μπεσαμέλ νερουλά πάντα
Η Συνταγή είναι από κ. Διονυσία Αυγουστοπούλου – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.