Κρεας
Κότσι Χοιρινο με μουσταρδα και μελι
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Συνταγή από mpachari-kai-kanela.webnode.gr
ΥΛΙΚΑ
4 κοτσια χοιρινα
1 κιλο πατατες
1 κ.σ.μελι
2 κ.γ.αλατι
3κ.γ.θυμαρι
3κ.γ.δενδρολιβανο
4κ.σ.μουσταρδα
1κ.γ.πιπερι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ενα μεγαλο μπολ βαζουμε τα κοτσια και ριχνουμε τα μπαχαρικα και το μελι και το λαδι και τα αφηνουμε ολη νυχτα στη μαριναδα τους. Την επομενη μερα τα βαζουμε στη γαστρα και ριχνουμε απο πανω τη μαριναδα.
Τα ψηνουμε στους 160 με 170 βαθμους για 3,5 ωρες περιπου! Σε 2 ωρες βγαζουμε τη γαστρα ετοιμαζουμε τις πατατες και στιβουμε 1 λεμονι και μισο πορτοκαλι και τις τοποθετουμε στη γαστρα κατω απο τα κοτσια.Βαζουμε ξανα τη γαστρα στο φουρνο για 1,5 ωρα ακομα να ψηθουν και οι πατατες!