Συνταγές
Το πιο γρήγορο ρυζόγαλο που έχετε κάνει ποτέ!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η συνταγή είναι από Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
Υλικά
-1000 ml. φρέσκο γάλα
-160 γρ. ζάχαρη
-60 γρ. κορν φλάουρ
-200 γρ. ρύζι
-ξύσμα από μισό πορτοκάλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα κατσαρολάκι με νερό που βράζει προσθέτουμε το ρύζι και βράζουμε σε μεσαία φωτιά για 10 λεπτά.
Σε ένα άλλο κατσαρολάκι σε μεσαία φωτιά βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μας και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός μέχρι το μίγμα μας να πάρει βράση .
Μόλις περάσει ο χρόνος βρασμού του ρυζιού το σουρώνουμε και το αδειάζουμε στο κατσαρολάκι με το γάλα και ανακατεύουμε για μια τελευταία φορά.
Κατεβάζουμε από την φωτιά και μοιράζουμε σε μπολάκια! Γαρνίρουμε με κανέλα!
Η συνταγή είναι από Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
Αυτή η συνταγή ίσως σας αλλάξει γνώμη και σας ανοίξει την όρεξη.
Διάβασε παρακάτω για Κρέμα με μπισκότα OREO
Υλικά
-3 φακελάκια κρέμα στιγμης ”Γιώτης” βανίλια
-3 ποτήρια γάλα
-500 ml. κρέμα γάλακτος
-2 κουτιά κρεμώδες τυρί (philadelfia 400γραμμάρια)
-1/2 ποτήρι άχνη ζάχαρη
-3 πακέτα μπισκότα OREO
-2 κτσ. λικέρ, πορτοκάλι ή ότι άλλο σχετικό υπάρχει (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Χτυπάω τις κρέμες στιγμής με 3 ποτήρια γάλα. Χτυπάω την κρέμα γάλακτος μέχρι να αφρατέψει και να πήξει.
Μετά χτυπάω το τυρί με 1/2 ποτήρι άχνη ζάχαρη. Ενώνω τις τρεις κρέμες και τις αναμιγνύω μέχρι να γίνει ένα ενιαίο μίγμα.
Θρυμματίζω τα μπισκότα και βάζω μια στρώση κρέμα μια μπισκότα. Τελειώνω με λίγα θρύμματα μπισκότου.
Διατειρείται στο ψυγείο.
Καλή επιτυχία!!!!
Νικήτας Παυλίδης