Συνταγές
Κοτόπουλο μαριναρισμένο με γιαούρτι, χρωματιστές πιπεριές και ντοματίνια !
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Anastasia Salta – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Φαγάκι τοσο εύκολο αλλά συνάμα τόσο υπέροχο και εντυπωσιακό σε χρώματα, αρώματα και γεύση !!!
ΥΛΙΚΑ – Εκτέλεση
Μαρινάρουμε κομματια κοτόπουλου της επιλογής μας ( εγω βαζω συνήθως μοιρούς και στήθος ) απο το βράδυ η λίγες ώρες πριν ) με γιαουρτι , κουρκουμά σε σκόνη , το αλείφω με μουσταρδα αλατι, πιπερι , πολύ λιγο ριγανη , σε ενα μπολ και σκεπαζοντας με μεμβρανη .
Σε ταψι τοποθετουμε αντικολλιτικό χαρτι απαραιτητα και βαζουμε το κοτοπουλο μεσα το μαριναρισμενο και του ριχνουμε το λαδακι του .
Κατοπιν κόβουμε ροδελες κρεμμυδι απο πανω ,ρίχνουμε πατατουλες σε μικρους κυβους προαιρετικα , πιπεριες χρωματιστες σε ροδέλες , το στολιζουμε με ντοματίνια , η κυβακια ντοματας , τυρι σε κυβους ρεγγατο , η κεφαλογραβιέρα η χαλλουμι
Ριχνουμε ελαχιστο ζεστο νερακι μεσα αλατοπιπερώνουμε και κλεινουμε το φαγητο σκεπαζοντας με αλλο αντικολλητικο χαρτι απο πανω .
Ψηνουμε για 1 και 1/2 ωρα ! Γινεται ενα καταπληκτικο φαγητό πεντανόστιμο ! Συνοδευεται και με πιλάφι
Η Συνταγή είναι από κ. Anastasia Salta – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.