Γλυκα
Κορμός τούρτα υπερπαραγωγή!
Η Συνταγή είναι της κ.Tzeni Tsanaktsidou – ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΉ !!! ΥΛΙΚΑ: 3 πακέτα μπισκότα Παπαδόπουλου πτι μπερ, 350 γραμμάρια βούτυρο μαλακό, 300 γραμμάρια ζάχαρη άχνη 1 φλυντζανάκι του καφέ κονιάκ, 200 γραμμάρια ψιλοκομμένα καρύδια, 2 βανίλιες, 6 κουταλιές της σούπας κακάο, 200 ml γάλα φρέσκο χλιαρό, 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος πλήρες(35%), 300 […]
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι της κ.Tzeni Tsanaktsidou – ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΉ !!!
ΥΛΙΚΑ:
3 πακέτα μπισκότα Παπαδόπουλου πτι μπερ,
350 γραμμάρια βούτυρο μαλακό,
300 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
1 φλυντζανάκι του καφέ κονιάκ,
200 γραμμάρια ψιλοκομμένα καρύδια,
2 βανίλιες,
6 κουταλιές της σούπας κακάο,
200 ml γάλα φρέσκο χλιαρό,
200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος πλήρες(35%),
300 γραμμάρια κουβερτούρα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σπάμε τα μπισκότα σε ένα μπολ βουτώντας τα συγχρόνως στο γάλα. Σε άλλο μπολ βάζουμε την άχνη ζάχαρη, το βούτυρο,το κακάο και το δουλεύουμε. Ρίχνουμε το κονιάκ,την βανίλια,τα καρύδια και ανακατεύουμε.
Τέλος προσθέτουμε τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε. Βάζουμε σε τσέρκι ζελατίνα τοποθετούμε το μείγμα μέσα το πατάμε καλά το κλείνουμε και τοποθετούμε όλη νύχτα κατάψυξη.
Την επομένη το βγάζουμε το αναποδογυρίζουμε στην πιατέλα.
ΓΛΑΣΣΟ:
Σπάμε την κουβερτούρα σε ένα μπολ. Ζεσταίνουμε την κρέμα Γάλακτος καλά την ρίχνουμε στην κουβερτούρα ανακατεύουμε και την τοποθετούμε στην φωτιά ανακατεύοντας την 1 λεπτό. Και την ρίχνουμε πάνω στο παγωμένο κορμό!!!!!
Η Συνταγή είναι της κ.Tzeni Tsanaktsidou – ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΉ !!!
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ