Συνταγές
Καταπληκτικό ρεβανί αφρός, η γεύση του δεν υπάρχει
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Μαρία Αδραμάνη – “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”.
Υλικά :
1 & 1/3 κούπας σιμιγδάλι ψιλό, 1 κούπα αλεύρι, 1 κούπα ζάχαρη, 1/2 κούπας γάλα, 7 αυγά, 1 μπεκιν, 1 βανίλια
Για το σιρόπι:
4 &1/2 κούπας ζάχαρη, 4 κούπες νερό, ξύσμα και χυμό 1 λεμονιού και 1/2 βιταμ.
Εκτέλεση:
Χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα τα ασπράδια με τη ζάχαρη, προσθέτουμε τους κρόκους, συνεχίζουμε το χτύπημα χαμηλώνουμε τη ταχύτητα και ρίχνουμε το γάλα και το αλεύρι με το σιμιγδάλι και το μπεκιν.
Αδειάζουμε σε βούτυρομενο ταψί και ψήνουμε στους 160 βαθμούς αντιστάσεις για 40 λεπτά.
Βράζουμε το σιρόπι μόλις κοχλάσει προσθέτουμε το ξύσμα, το χυμό λεμονιού και το βιταμ, όταν λιώσει το βιταμ σιροπιαζουμε το γλυκό που πρέπει να είναι χλιαρό
Η Συνταγή είναι από κ. Μαρία Αδραμάνη – “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”.