Συνταγές
Καταπληκτική μανιταρόπιτα ανοιχτή με ωραία και νόστιμα υλικά
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Ειρήνη Σταματέλλη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σωτάρουμε ψιλοκομμένο μπεικον μαζι με ενα κρεμμυδι στη συνεχεια ριχνουμε μια μεγαλη κονσερβα μανιταρια
3-4 πιπεριες σε ροδελες και αφήνουμε να πάρουν χρώμα.
Ανακατευουμε καλα να μη μεινουν πολλα υγρα
Σε ταψι βουτυρωμενο στρωνουμε φυλλο σφολιατας. Επανω βαζουμε 2φλ.τυρι ρεγκατο τριμμενο απο πάνω τα σωταρισμένα υλικα αφου κρυωσουν λιγο Κοβουμε λιγο ζαμπον ψιλοκομμενο
Συνεχιζουμε παλι με τυρι ρεγκατο μεχρι να καλυφθει η επιφανεια.
Ριχνουμε μια μικρη κρεμα γαλακτος με δυο αυγα χτυπημενα καλα.αφηνουμε ν αποροφησει και ψηνουμε.
Αυτήν τη φορά μόλις βγάλουμε τα υλικά απ το τηγάνι ανεκάτευουμε κι ένα τυρί κρέμα Philadelfia
Η Συνταγή είναι από κ. Ειρήνη Σταματέλλη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.