Συνταγές
Καταπληκτικά μπαμπαδάκια και κοκάκια
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Κωνσταντινιά ΠΚ – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Η πιο εύκολη ζύμη 1 ποτήρι ζάχαρη 1,5 ποτήρι αλεύρι για όλες τις χρήσεις 6 αυγά 1 μπέκιν 2 βανίλιες
Χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά με τη ζάχαρη
Ρίχνουμε βανίλιες μπέκιν σταματάω το μίξερ και ρίχνουμε το κοσκινισμένο αλεύρι απαλά το ανακατεύουμε με μία σπάτουλα το βάζουμε σε φορμάκια
Το ψήνουμε στους 170 Ανάλογα το φούρνο από 14 έως 18 λεπτά αντιστάσεις αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς
Για το σιρόπι
3 ποτήρια νερό
3 ποτήρια ζάχαρη
μισό λεμόνι
Τα βράζουμε 7-8 λεπτά αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε λίγο κονιάκ παίρνουμε τα κρύα μπαμπαδάκια τα βουτάμε στο σιρόπι
Τα τοποθετουμε σε ένα ταψί μετά τα κόβουμε στη μέση και βάζουμε κρέμα ζαχαροπλαστικής 1 φακελάκι στα κοκ και ένα φακελάκι έβαλαν στα μπαμπαδάκια σαν τη γη έτοιμη αυτοί που είναι στο φακελάκι
Τη χτυπάμε μεγάλα
Λιωνουμε και λίγη σοκολατίτσα κουβερτούρα και βάζουμε επάνω στα κοκ
Η Συνταγή είναι από κ. Κωνσταντινιά ΠΚ – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.