Συνταγές
Καλαμάρι μεζές ψημένο στη λαδόκολλα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Χριστίνα Τσιτούρη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Απίστευτα νόστιμο με ωραία σως. Δεν θα υπάρχουν λόγια για τη γεύση και την τέλεια εμφάνιση.
ΥΛΙΚΑ
2 μεγάλα καλαμάρια
Δυο ράβδους (όσο τα καλαμάρια) κεφαλοτύρι
Δυο κλωναράκια δεντρολιβανο
2 Κουτ.Σ. Λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το τυρι μέσα στο καλαμαρι,1 Κουτ λάδι,το κλαδάκι δέντρ/νου & κλεινουμε με τα πλοκάμια
Ρίχνουμε φρεσκοτριμμένο πιπερι , τυλίγουμε ένα-ένα τα καλαμάρια σε λαδόκολλα & μετα σε αλουμινόχαρτο
Ψηνουμε σε 180-200β για 45’
ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ
Χυμό από ένα λεμόνι ,1 Κ Σ μουστάρδα,3 ΚΣ λάδι αλατοπιπερο, 1 λοβ σκορδο λιωμένο Χτυπαμε στο μίξερ
Σερβίρουμε με φρεσκοκομενο μα·ι·ντανο
Η Συνταγή είναι από κ. Χριστίνα Τσιτούρη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.