Συνταγές
Θα το λατρέψετε! Παραδεισένιο μπραουνις με υγρή σοκολάτα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι της κ. Παναγιωτα Μακρη – “Συνταγες – Μαγειρικη Vefa Alexiadou“
ΥΛΙΚΑ
800 γρ νουτελα
800 γρ ανθότυρο ανάλατο
500 γρ αλευρι
400 γρ γαλα
4 κ σ ζαχαρη άχνη ( προερετικα )
2 βανίλιες
2 κ γ μπέικιν πάουντερ
Για το φροστινγκ
ΥΛΙΚΑ
300 γρ μετεντα
300 γρ κρεμα γάλακτος
Τα Χτυπουμε μαζι να γίνουν μια ωραια κρεμα
Σαντιγί
ΥΛΙΚΑ
200 γρ κρεμα γάλακτος
2-3 κ σ ζαχαρη άχνη
Τα Χτυπουμε μαζι μέχρι να αφρατέψει καλα
( μπορουμε να την κανουμε και με μορφατ)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
βαζουμε σε ενα μεγάλο μπολ την πραλίνα μας, το ανθότυρο, την βανίλια, τα Χτυπουμε με το μιξερ να αναμιχθούν καλα, προσθέτοντας λιγο λιγο το γαλα, και την ζαχαρη άχνη.
Εχουμε κοσκινισει το αλευρι με το μπέικιν πάουντερ.
Οταν ενωθεί καλα το γαλα, ριχνουμε σιγά σιγά το αλευρι, το Χτυπουμε να γινει ενας ωραίος χυλός.
Οταν ειναι ετοιμο το βαζουμε σε ενα ταψί βουτυρωμένο και αλευρωμένο ( αν θέλετε αντί για αλευρι βάζετε κακαο στο ταψί ) ψηνουμε στους 180c βαθμους για 45- 50 λεπτα.
Η Συνταγή είναι της κ. Παναγιωτα Μακρη – “Συνταγες – Μαγειρικη Vefa Alexiadou“