Συνταγές
Θα σταματήσεις την δίαιτα! Εξαιρετική συνταγή για πάστα σοκολατίνα !
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι της κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
250/γραμμαρια αλευρι φαριναπ,
125 γραμμαρια λιωμενη μαργαρινη,
400 γραμμαρια.ζαχαρη,
1,5 κουταλακι του γλυκου σοδα,
1,5 κουταλακι του γλυκου μπεικιν παουντερ,
2 αυγα,
1 βανιλα,
100 γραμμαρια κουβερτουρα ,
35 γραμμαρια βουτυρο!
Χτυπαμε.ολα.τα υλικα.μαζι και προσθετουμε την κουβερτουρα λιωμενη με το βουτυρο σε μπεν μαρι!
Τοποθετουμε το μιγμα.σε.ταψι 28 cm μεσα λαδοκολα και το ψηνουμε στους 180 βαθμους προθερμασμενο για 35 με 40 λεπτα αναλογα τον φουρνο!
ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ:
500 γραμμαρια κρεμα γαλακτος 35%
2 φυλλα ζελατινης(10 γραμμαριων)
150 γραμμαρια κουβερτουρα (70%) τεμαχισμενη σε μικρα κομματακια,
ξυσμα απο ενα φρεσκο φυσικο λεμονι!
Μαλακωνουμε τα φυλλα σε ενα ποτηρι τσαγιου με νερο!Σε μια κατσαρολα ριχνουμε την κρεμα γαλακτος και την τοποθετουμε στην φωτια!
Μολις η κρεμα.αρχιζει να.φουσκωνει,την κατεβαζουμε και την ριχνουμε πανω απο την τεμαχισμενη κουβερτουρα που την εχουμε σε μπολ βαθυ!
Ριχνουμε την μαλακωμενες ζελατινες στοιβοντας τε στο χερι στο μειγμα και ανακατευουμε πολυ καλα να ομογενοποιηθουν ριχνουμε και το ξυσμα!
Αφηνουμε την μους να κρυωσει λιγο και την τοποθετουμε στο ψυγειο!
ΓΛΑΣΣΟ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ:
250 γραμμαρια κρεμα.γαλακτος πληρες,
230 γραμμαρια κουβερτουρα,
1 κουταλια της σουπας σπορελαιο!
Ζεσταινουμε.την κρεμα γαλακτος και την ριχνουμε στο μπολ με την κουβερτουρα και το λαδι ανακατευουμε!
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Κοβουε το παντεσπανι σοκολατας στην μεση!Προσπαθουμε να κοψουμε κομματια τριγωνα με προσοχη!
Οποτε παιρνουμε ενα κομματι τριγωνο το τοποθετουμε στηννπιατελα,τοποθετουμε μους απανω του αλλο τριγωνο κομματι και τελος ριχνουμε γλασσο απανω και γυρω ισιωνοντας το με μαχαιρι,η σπατουλα!
Η Συνταγή είναι της κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”