Συνταγές
Η πιο υπέροχη πάστα ταψιού!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Βικη Αναματερου – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
ΥΛΙΚΑ
Παντεσπάνι
6 αυγά
6 κσ ζάχαρη κοφτές
6 κσ αλεύρι
4 κσ κακάο
4 κσ σπορελαιο
1 βανίλια
2 κγ μπέικιν
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη ρίχνουμε τη βανίλια και τα υπόλοιπα υλικά κοσκινισμένα στο τέλος το λάδι και ανακατεύουμε με τη μαριζ
Ψήνουμε στις αντιστάσεις στους 180 βαθμούς για 10-12 λεπτά.
Σιρόπι
2 κούπες ζάχαρη
1 βανίλια
2 κσ κονιάκ
1κγ χυμό λεμονιού
Βράζουμε να λιώσει η ζάχαρη και ρίχνουμε το σιρόπι καυτό στο καυτό γλυκό
Κρέμα
2 κουτιά φυτική κρέμα ερμολ παγωμένα
1 ζαχαρούχο παγωμένο
1 βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε στο μίξερ τα υλικά και τα στρώνουμε πάνω από το παντεσπάνι όταν έχει κρυώσει και βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο.
Γκανας
200γρ κουβερτούρα
150γρ εβαπορε αδιάλυτο
1κσ μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε το γάλα ρίχνουμε την σοκολάτα και το μέλι ανακατεύουμε και απλώνουμε πάνω στην κρέμα
Το σχέδιο το έκανα με καβουρδισμένο αμύγδαλο και τις μπαλίτσες τις έφτιαξα λιώνοντας 1 πακέτο γκοφρέτες σοκολάτας με 3 κσ Μερέντας και 3 κσ καβουρδισμένο φουντούκι. Τα έπλασα και τα πέρασα σε λιωμένη σοκολάτα και λίγο φουντούκι.
Η Συνταγή είναι από κ. Βικη Αναματερου – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!