Γλυκα
Πάστα σοκολατίνα – Εξαιρετικό γλυκό καλά φτιαγμένο λαχταριστό
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από γιαννα σκορδουλη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
για πεντεσπανι
3 κουτ σούπας αλεύρι
2 κουτ σούπας σιμιγδάλι ψιλό 2 κουταλιές σούπας κακαο
5 κουτ σούπας ζάχαρη 5 αυγά 2 βανίλιες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπώ αυγά ζάχαρη και αφού αφρατεψουν πολύ ρίχνουμε το αλεύρι σιμιγδάλι και βανίλιες ανακατεύουμε με μαριζ και ψήνουμε στους 180 περίπου 15 λεπτά
Σιρόπι
1,5 κούπα τσαγιού ζάχαρη και 1,5 τσαγιού νερό όλα μαζί στην φωτιά ως να πάρει μια βράση
Κρέμα
1 μορφατ 1 ζαχαρουχο 2 κουταλιές σούπας κακαο χτυπώ στο μίξερ και έπειτα ρίχνουμε μια κουβερτουρα 125 γρ λιωμένη σε Μπεν Μαρί
Γκαναζ
100 γρ γάλα εβαπορε αδιάλυτο 200 γρ κουβερτουρα αφού ενωθούν ανακατεύουμε και μια κουταλιά γλυκού βιταμ.μαλακο
Η Συνταγή είναι από γιαννα σκορδουλη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Μην χάσετε την επόμενη συνταγή για ..
Μαγειρεύουμε χωρίς κανόνες και περιορισμούς!
Η πιο Εύκολη, γρήγορη, οικονομική και μοναδική Σοκολατόπιτα
Υλικά
3 αυγά,
120 γρ. ζάχαρη,
70 γρ. αλεύρι,
60 γρ. κακάο,
1 βανίλια,
250 γρ. μαργαρίνη
1 κρέμα γάλακτος 200 ml,
2 κουβερτούρες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα αυγά, τη ζάχαρη, το αλεύρι, το κακάο, τη βανίλια και προσθέτουμε και τη μαργαρίνη λιωμένη και ανακατεμένη με 1 κουβερτούρα.
Αναμειγνύουμε καλά, βάζουμε σε πυρέξ και ψήνουμε στους 180 σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.
Βγάζουμε από το φούρνο το πυρέξ, κόβουμε σε κομμάτια και δίνουμε μία βράση την κρέμα γάλακτος και λιώνουμε μαζί της και τη δεύτερη κουβερτούρα.
Ανακατεύουμε καλά και περιχύνουμε πάνω στη σοκολατόπιτα.
Καλή επιτυχία!!!!