Συνταγές
Η καλύτερη συνταγή για παγωτό Cheesecake με μέλι και καραμέλα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Σελιδα μαγειρικής Χριστιανός Γιώργος.”
Υλικά
———–
1 λίτρο κρέμα γάλακτος πλήρες (παγωμένη)
150 γρ ανθομελο σάς γράφω τι μέλι έχω βάλει σε αυτή την συνταγή και ειλικρινά είναι ότι καλύτερο ! https://www.facebook.com/honeysithon/
2 συσκευασίες τυρί κρέμα
2 βανίλιες
1 λίτρο φρέσκο γάλα πλήρες
1 στραγγιστό γιαούρτι των 200γρ
1 κουτί έτοιμη καραμέλα, αλλά θα χρησιμοποιήσετε το μισό (η αλλιώς βάλτε να βράσει 1 ζαχαρουχο γάλα σε μία κατσαρόλα με νερό ίσα πού να το σκεπάζει για τρείς ώρες σε χαμηλή θερμοκρασία ,προσθέτοντας νερό αν χρειαζετε για να καλύπτετε η συσκευασία.)
Προαιρετικά τριμμένο μπισκότο digestive.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
———————————-
Χτυπάμε στο μίξερ κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγί όχι πολύ σφιχτή.Προσθέτουμε το μέλι, το γιαούρτι το γάλα, βανιλιες και τυρί κρέμα και συνεχίζουμε με μίξερ για ένα λεπτό ακόμη.
Τέλος προσθέτουμε την καραμέλα κουταλιά, κουταλιά και ανακατεύουμε ελαφρά με μία σπάτουλα.
Τοποθετούμε το παγωτό σε φόρμα η τάπερ αφού προηγουμένως εχουμε βάλει μεμβράνη και κλείνουμε καλά.
Βάζουμε κατάψυξη για οχτώ ώρες η αλλιώς ένα βράδυ.Το παγωτό πλέων είναι έτοιμο για σερβίρισμα!Αν θέλετε προαιρετικά προσθέστε μαζί με την καραμέλα και τριμμένο μπισκότο!
Σερβίρετε υπέροχα με λίγο μέλι από πάνω!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Σελιδα μαγειρικής Χριστιανός Γιώργος.”