Συνταγές
Μελιτζάνες στον φούρνο με γέμιση χοιρινό, κρεμμυδάκι, λίγο σκόρδο, τυρί και πατάτες
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Liakos Giannis – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Έξι μελιτζάνες αφού κόψουμε τα κοτσάνια τις ψήνουμε για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο κατόπιν έτος πατάμε λίγο αφού μαλακώσουν και τις ανοίγουμε κατά μήκος κόβουμε το χοιρινό σε μπουκιτσες το χοιρινό χωρίς κόκαλο όποιο κομμάτι προτιμάτε το σοτάρουμε με κρεμμυδάκι λίγο σκορδακι
ριχνουμε αλάτι πιπέρι και αφού το κάνουμε γεμίζουμε τις μελιτζάνες κατόπιν έχουμε κόψει τις πατάτες στρογγυλά και τις βάζουμε στο ταψί αλάτι πιπέρι ρίγανη βάζουμε από πάνω τις μελιτζάνες
ριχνουμε την σάλτσα ντομάτας τριμμένο τυρί γκουντα το σκεπάζουμε με λαδόκολλα το βάζουμε στον φούρνο 200 βαθμούς για μια ώρα
κατόπιν το ξεσκεπαζουμε και το αφήνουμε για άλλη μισή ώρα ετοιμο
*Δοκιμάστε και με κοτόπουλο είναι τέλειο
Η Συνταγή είναι από Liakos Giannis– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Τι μενού να κάνω για αύριο; Εδώ λοιπόν μπορείτε να πάρετε ιδέες, να δείτε αναλυτικές οδηγίες για την εκτέλεση της κάθε συνταγής.
Ζουμερό χοιρινό κοντοσούβλι για να γλείφετε τα δάχτυλά σας
Η Συνταγή είναι από κ. Palli Maria – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά
για το κοντοσούβλι.
Σπάλα χοιρινή χωρίς κόκαλο.
Πατάτες
Αλάτι πιπέρι
Πάπρικα
Πελτέ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το κρέας σε μεγάλα κομμάτια ρίχνουμε μέσα τα μπαχαρικά και το πελτέ .
Κοβουμε της πατάτες στη μέση και της βάζουμε και αυτές μέσα στο κρέας και ανακατεύουμε όλα μαζί να μαριναριστουν και μετά εναλλάξ τα περνάμε στις σουβλιτσες της κουζίνας μια κρέας μια πατάτα..
Τα κλείνουμε ή σε αλουμινόχαρτο ή λαδόκολλα.
Και είναι έτοιμο για ψήσιμο.
Η Συνταγή είναι από κ. Palli Maria – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.