Συνταγές
Ζουμερή Φρουτάλια όπως η παραδοσιακή από την Άνδρο
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι της κ. Θεογνωστου Φροσω – “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”
Υλικά
8 αυγά
4 βρασμένες πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους
3 μέτρια κολοκύθια κομμένα σε λεπτές φέτες
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1/2φλ. φρέσκο γάλα
1/2 φλ. τρίμματα φέτας ή ανθότυρου
2 λουκάνικα χωριάτικο
1κιτρινη πιπεριά
1κοκκινη πιπεριά
1ντοματα σε κύβους
αλάτι
πιπέρι
1/2 φλ. ελαιόλαδο
Μάραθο ψιλοκομμένο
Δυόσμο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Σήμερα φτιάχνω φρουτάλια με χωριατικο λουκάνικο!
Σημαντικό ίσως είναι ότι η φρουτάλια σήμερα ψήνεται στο φούρνο, γιατί έτσι ψήνεται ομοιόμορφα, δεν θέλει γύρισμα, και είναι και πολύ ελαφρύτερη από την τηγανή!βάζω τις βραστές πατάτες κομμένες σε κομματάκια και ολα τα υπολοιπα υλικα σε ενα μπωλ μεγαλο και ανακατώνω.
Τα τοποθετω σε ενα πυρεξ Νο30]
Ψήνω για 20 λεπτά σε φούρνο με θερμοκρασία 180 βαθμούς Κελσίου.
Οταν την βγάζω από το φούρνο την αφήνω να ηρεμήσει για 10 λεπτά.
Και την σερβίρω με μια φρέσκια σαλάτα εποχής
Η Συνταγή είναι της κ. Θεογνωστου Φροσω – “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”