Συνταγές
Ζουμερή και λαχταριστή πάστα μόκα – 100% επιτυχία
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
ΥΛΙΚΑ
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:
4 αυγα,
200 γραμμαρια ζαχαρη,
200, ml.γαλα φρεσκο,
200 ml σπορελαιο,
5 κουταλιες της σουπας κακαο,
1 βανιλια,
300 γραμμαρια αλευρι φαριναπ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη 5 λεπτα. Ριχνουμε σιγα σιγα το γαλα,το σπορελαιο. Τελος, ριχνουμε σιγα σιγα κοσκινισμενα αλευρι,βανιλια,κακαο
Τοποθετουμε σε ταψι λαδωμενο 30χ28 νουμερο και ψηνουμε στους 180 βσθμους προθερμασμενο αντιστασεις για.35 λεπτα φυσικα τον φουρνο
Διαλυουμε σε 1,5 ποτηρι φρεσκο γαλα 1 κουταλια στιγμιαιο καφε και σιροπιαζουμε το καυτο παντεσπανι
Το αφηνουμε να κρυωσει καλα.
ΚΡΕΜΑ ΜΟΥΣ ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 φακελο Ανθος Αραβοσιτου Βανιλια,1 φακελακι γκαρνι σκονη,1 κουταλια της σουπας στιγμιαιο καφε,600 ml γαλα φρεσκο
Διαλυουμε τον καφε σε 150 ml απο το γαλα και το χτυπαμε στο μιξερ ριχνοντας και τη σκονη ΓΚΑΡΝΙ να σταθεροποιηθει
Ετοιμαζουμε και την κρεμα ΑΝΘΟΣ οπως γραφει στην συσκευασια
Ενσωματωνουμε τα δυο μειγματα μαζι ανακατευοντας τα απαλα με μαριζ
Τοποθετουμε πανω στο γλυκο το κρυο το ισιωνουμε καλα και το τοποθετουμε ολη νυχτα στο ψυγειο
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.