Συνταγές
Εύκολο και νόστιμο σπιτικό παγωτάκι σάντουιτς με απαλή κρέμα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι της κ. Ευφροσυνη Αποστολοπουλου – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.
ΥΛΙΚΑ
Ένα ερμολ (το μεταλλικό κουτάκι φυτικής σαντιγης λέγεται ermol ή morfat)
ένα ζαχαρουχο,
ένα εβαπορέ
μια κουβερτουρα 125γρ.,
μια κουταλιά της σούπας κακάο,
μια κουταλιά της σούπας νες καφέ,
μπισκότα πτι μπερ .
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε το ερμολ με το ζαχαρουχο και όταν αφρατεψουν προσθέτουμε το εβαπορέ.
Χωρίζουμε το μείγμα στα δύο,στο μισό προσθέτουμε την κουβερτούρα και το κακάο και στο άλλο μισό το νες καφέ.
Στρώνουμε τα πτι μπερ σε ένα τάπερ,απλώνουμε την σοκολατένια κρέμα,παγωνουμε στην κατάψυξη για μια ώρα,απλώνουμε την κρέμα μοκα και σκεπαζουμε με πτι μπερ.
Παγώνουμε στην κατάψυξη για μια νύχτα.
Η Συνταγή είναι της κ. Ευφροσυνη Αποστολοπουλου – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.