Συνταγές
Εύκολο υγιεινό και πεντανόστιμο μπριάμ το αγαπημένο φαγάκι για όλους μας
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Tatjana Mico – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
3 μελιτζάνες μετρήσεις κομενα σε ροδέλες
3 κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες
2 πατάτες κομενα σε ροδέλες
1 μεγ.ντοματα κομενα σε φέτες
1 κίτρινη πιπεριά κομενο μπαστουνακι
2 σκελίδες σκόρδο
1 κγ ριγανη
1 κούπα σάλτσα έξτρα δικό μου που τα έχει μέσα όλα τα μπαχαρικά
1 φιλτζανι ελεολαδο
1 φιλτζανι γραβιέρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πρώτα την μισή την σάλτσα τα έχουμε ρίξει στο πάτο του ταψίου βάζουμε και λίγο γραβιέρα
μετά βαζουμε με σειρά τα λαχανικά έριξα το λάδι την σάλτσα και την γραβιέρα βάζουμε το αλουμίνο χαρτί από πάνω
ψήσιμο στους 220 * για 30-35″ τα τελευταία 10 λεπτά τα βγάζουμε το χαρτί να πάρει λίγο χρώμα..
Η Συνταγή είναι από Tatjana Mico – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Τώρα μπορείς και εσύ! Εύκολες και γρήγορες συνταγές για το τραπέζι σου. Προτείνουμε εύκολο γεμιστό ψωμί με έξτρα γεύση και τσαχπινιά
ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-
- Κόβουμε την μία άκρη από τις φέτες ψωμί.
- Χτυπάμε τα αυγά με το αλάτι, το πιπέρι και ενσωματώνουμε το γάλα.
- Αλείφουμε την μία πλευρά από τις φέτες με λίγο βούτυρο και τις τοποθετούμε σε φόρμα 26 cm που έχουμε καλύψει με αντικολλητικό χαρτί.
- Στις πτυχώσεις που δημιουργούνται βάζουμε μία φέτα από ντομάτα και παριζάκι.
- Στο κέντρο βάζουμε τις ψιλοκομμένες άκρες μαζί με ψιλοκομμένη ντομάτα και πάριζα.
- Από πάνω απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα με τα αυγά και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 30 λεπτά.
- Μόλις το βγάλουμε από τον φούρνο απλώνουμε το κίτρινο τυρί και το βάζουμε για ακόμα 5 λεπτά στον φούρνο.
- Σερβίρουμε όσο είναι ζεστό μαζί με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.