Γλυκα
Εύκολο,σπιτικό παγωτό merenda με δύο μόνο υλικά
Υλικά 600 ml κρέμα γάλακτος πλήρης 400 γραμμάρια merenda Εκτέλεση Παίρνουμε ένα στρογγυλό ταψί με αποσπώμενη βάση διαμέτρου 22 – 24 εκ. Ρίχνουμε στο κάδο του μίξερ τη κρέμα γάλακτος και τη μερέντα και τα χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα, για 2-3 λεπτά μέχρι να ενσωματωθούν πλήρως και έχουμε ένα σοκολατένιο κρεμώδες μείγμα. Ρίχνουμε το […]
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Υλικά
600 ml κρέμα γάλακτος πλήρης
400 γραμμάρια merenda
Εκτέλεση
Παίρνουμε ένα στρογγυλό ταψί με αποσπώμενη βάση διαμέτρου 22 – 24 εκ.
Ρίχνουμε στο κάδο του μίξερ τη κρέμα γάλακτος και τη μερέντα και τα χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα, για 2-3 λεπτά μέχρι να ενσωματωθούν πλήρως και έχουμε ένα σοκολατένιο κρεμώδες μείγμα.
Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψί, ισιώνουμε την επιφάνεια και το βάζουμε στη κατάψυξη για 4-5 ώρες μέχρι να παγώσει τελείως.
Ξεφορμάρουμε, το κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.