Συνταγές
Εύκολα νόστιμα σοκολατάκια με ζαχαρούχο ινδοκάρυδο και καβουρντισμένα αμύγδαλα! Απλά θεϊκά!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Zafeiropoulou Aspasia”
Υλικά
½ κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
2 φλιτζάνια ζάχαρη άχνη
2-1/2 φλιτζάνια ινδοκάρυδο
3/4 φλιτζανιού ολόκληρα καβουρδισμένα αμύγδαλα
200 γρ ψιλοκομμένη κουβερτούρα ή γάλακτος σοκολάτα ή επικάλυψη καραμέλας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ντύνουμε ένα ταψί με αλουμινόχαρτο και αλείφουμε το αλουμινόχαρτο με λάδι . Σε ένα μεγάλο μπολ, βάλτε το ζαχαρούχο γάλα, τη βανίλια και το αλάτι.Ανακατέψτε τα όλα μαζί.
Στη συνέχεια προσθέστε τη ζάχαρη άχνη στο μπολ με το συμπυκνωμένο γάλα και ανακατεύουμε . Μπορεί να είναι δύσκολο να ενσωματωθούν όλα στην αρχή, αλλά συνεχίζουμε να ανακατεύουμε και σύντομα θα έχουμε ένα παχύ, λείο μείγμα, όπως αυτό.
Προσθέστε όλη την καρύδα μονομιάς. Αυτό μπορεί να γίνει και με ένα μίξερ. Το τελικό μείγμα καρύδας σας πρέπει να είναι κολλώδες, αλλά αρκετά σκληρό. Αν είναι υγρό προσθέσετε λίγο περισσότερο καρύδα, και αν είναι πολύ ξηρο, προσθέστε λίγο πιο συμπυκνωμένο γάλα.
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Zafeiropoulou Aspasia”