Συνταγές
ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΥΡΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙΑ
ΥΛΙΚΑ:
8 απραδια αυγων.
200 γραμματια αχνη ζαχαρη.
250 γραμμαρια πουδρα αμυγδαλου.
50 γραμμαρια αλευρι φαριναπ
2 βανιλιες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Στρωνουμε σε τρια ταψακια μεσαιου μεγεθους λαδοκολα!Προθερμαινουμε τον φουρνο στους 180 βαθμους!
Χτυπαμε τα ασπραδια με την ζαχαρη να αφρατεψουν να στεκονται!Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε την πουδρα απαλα και ανακατευουμε απαλα με μαριζ!
Ριχνουμε το αλευρι και τις βανιλιες ανακατευουμε πολυ απαλα!Τοποθετουμε μιγμα ιση ποσοτητα στα ταψακια και ψηνουμε για 15 λεπτα αναλογα τον φουρνο!
Αφηνουμε να κρυωσουν! ΚΡΕΜΑ:Χτυπαμε 2 μορφατ σε σαντιγυ ριχνουμε 1,μιση ζαχαρουχο γαλα και 1 βανιλια!
ΣΑΝΤΙΓΥ:
Χτυπαμε 1 μορφατ μεταλικο κουτι με.2 κουπες αχνη ζαχαρη και 2 κουταλιες της σουπας γαλα! 500 γραμμαρια αμυγδαλο καβουρδισμενο!
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Τοποθετουμε το ενα παντεσπανι στην πιατελα,βαζουμε κρεμα,σαντιγυ τριμμενο αμυγδαλο,ξανα παντεσπανι κρεμα σαντιγυ ξανα παντεσπανι κρεμα και τελος πανω και γυρω σαντιγυ!
Διακοσμηση αμυγδαλο σαντιγυ!
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.