Συνταγές
Εντυπωσιακός Κορμός σοκολάτας κατάψυξης με πολλά καλούδια
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι της κ. Tzina Pepe – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ:
330ml κρέμα γάλακτος,
1 βάζο μερεντα,
λίγο amaretto,
1 πακέτο μπισκοτα πτι μπερ,
1 πακέτο μπισκότα oreo,
3 kiss,
3 σοκοφρετες,
2 Lila pause,
λίγο κακάο,
Τρουφα.
Για την γκανας:
200ml κρέμα γάλακτος,
200gr κουβερτουρα σοκολάτα με γεύση καραμέλα.
Εκτέλεση:
Χτυπάμε τη κρέμα γάλακτος να αφρατεψει και ρίχνουμε τη merenda. Βάζουμε λίγο κακάο, λίγο amaretto και ενσωματωνουμε.
Μετά θρυμματιζουμε μπισκότα, σοκοφρετες κτλ και τα ρίχνουμε στο μείγμα. Στρώνουμε σε φόρμα του κεικ με μεμβράνες κ βάζουμε στη κατάψυξη για 3 ώρες.
Ζεσταίνουμε τη κρέμα γάλακτος κ τη ρίχνουμε στη κουβερτουρα να φτιάξουμε το γλασο.
Ξεφορμαρουμε, βάζουμε σε πιατέλα, ρίχνουμε το γλασο κ διακοσμούμε με ότι θέλουμε.
Η Συνταγή είναι της κ. Tzina Pepe – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.