Συνταγές
Δροσερό τέλειο γιαουρτογλυκό
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Olga Karagianni – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
Υλικα
1 κιλο γιαουρτι
1 ζαχαρουχο γαλα
2 μπισκοτα πτι μπερ
Γλυκο βισσινο ή μαρμελαδα.Εγω ειχα κερασι στο σπιτι και το εβαλα
Εκτελεση
Σπάμε σε μεγαλα κομματια τα μπισκοτα. Σε μια λεκανη ανακατεψα με τον αυγοδαρτη το γιαουρτι με το ζαχαρουχο. Ρίχνουμε μεσα τα μπισκοτα και τα ανακατευουμε καλα.
Σε μια πιατελα βαζουμε το τσερκι, βρεχουμε αντικολλιτικο χαρτι και το βαζουμε στα τοιχοματα.
Ριχνουμε μεσα το γλυκο,το απλωνουμε να παει καλα στις ακρες, απλωνουμε απο πανω και το γλυκο κερασι και το βαζουμε στην καταψυξη για δυο ωρες. Αν το αφησουμε παραπανω το τρωμε σαν παγωτο.
Αρεσε σε ολους και αυτο μου φτανει
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Olga Karagianni – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
Πάμε να ρίξουμε μια ματιά σε άλλη μία πεντανόστιμη συνταγή που μπορείς να ετοιμάσεις στο σπίτι σου και στο τέλος θα γλείφεις τα δάκτυλά σου. Καλή σας απόλαυση..
ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΦΡΑΤΗ ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Stella Mavrofrydou – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
ΥΛΙΚΑ
4 ΑΥΓΑ 1ΦΛ ΖΑΧΑΡΗ 11/2ΦΛ ΑΛΕΥΡΙ ΓΟΧ 1 ΦΛ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΌ ΓΙΑΟΎΡΤΙ 1/2ΦΛ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ 1 ΜΠΕΚΙΝ 2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ Η 1 ΗΤΑΝΕ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 ΛΕΜΟΝΙ 1 ΚΑΙ 3/4 ΦΛ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΕΠΕΙΤΑ ΓΙΑΟΎΡΤΙ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΒΟΥΤΥΡΩΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ 1 ΠΥΡΕΞ Η ΤΑΨΑΚΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 35 ΜΕ 40ΛΕΠΤΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΦΟΥΡΝΟ
ΟΣΟ ΨΗΝΕΤΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΣΕ 1 ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΒΑΖΟΥΜΕ 11/2 ΦΛ ΖΑΧΑΡΗ ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΠΙΟ ΛΙΓΗ 3 ΦΛ ΝΕΡΟ ΦΛΟΥΔΑ ΚΑΙ ΧΥΜΌ ΑΠΟ 1/2ΛΕΜΟΝΙ ΒΡΑΣΙΜΟ 7 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΣΙΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ ΧΛΙΑΡΟ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ ΟΧΙ ΚΑΥΤΟ
ΓΛΥΚΟ ΕΠΑΝΩ ΕΒΑΛΑ ΛΙΓΟ ΚΥΔΩΝΙ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Stella Mavrofrydou – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”