Συνταγές
Είναι αφράτο, αρωματικό, ευπαρουσίαστο, δεν λιγώνει….γίνεται γρήγορα και τελειώνει γρηγορότερα!!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Nina Ster – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
Υλικά – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
5 αυγά, μια κούπα ζάχαρη, μια κούπα σπορέλαιο, μισή κούπα γάλα, δυο κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις, σχεδον μια κούπα σιμιγδάλι ψιλό, δυο κουταλάκια μπέικιν, δυο κομματάκια μαστίχα χτυπημένα στο multi με λίγη ζάχαρη, δυο βανίλιες.
Χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά με τη ζάχαρη για 5’ στο δυνατό, χαμηλώνουνε τη ταχύτητα του μίξερ στο πιο χαμηλό και ριχνουμε τα υπόλοιπα υλικά, χτυπάμε για δυο λεπτά. Μετά με τη σπάτουλα ανακατεύουμε το μείγμα να ομογενοποιηθεί καλά
Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι 35×24εκ. και βαζουμε το μείγμα μέσα, ψηνουμε στους 180° σε προθερμασμένο φούρνο αντιστάσεις για 30’-35’ ελέγχουμε με μαχαίρι να βγαίνει στεγνό. Σιρόπι, τέσσερις κούπες νερό 2,5 κούπες ζάχαρη, μισό λεμονι το χυμό, ένα κουταλάκι ξύσμα πορτοκαλιού,μια βανίλια, βράζουμε για 8 λεπτά.
Το γλυκό μας πρέπει να κρυώσει τελείως και το σιροπι να είναι καυτό. Τρυπαμε με μια οδοντογλυφίδα και σιροπιάζουμε. Στολίζουνε με ινδοκάρυδο και κερασάκια
Η Συνταγή είναι από κ. Nina Ster – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.