Συνταγές
Εύκολη συνταγή για ένα ταψί μιλφέιγ γλυκό!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Ανδριάνα Χαρβάτη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
2 κρέμες στιγμής με γεύση μιλφειγ
3 φακελάκια Garni βανίλια
6 φλιτζάνια του τσαγιού γάλα
4 πακέτα σφολιατινια
Εκτέλεση:
Στρώνουμε τα μισά σφολιατινια στο ταψί, χτυπάμε τις δύο κρέμες χώρια και μετά τις ανακατεύουμε μαζί, ρίχνουμε τη μισή στρώση κρέμας στο ταψί
μετά βάζουμε από πάνω τα υπόλοιπα σφολιατινια και στη συνέχεια την υπόλοιπη κρέμα. Κρατάμε για από πάνω 3-4 σφολιατινια για να τα θρυμματήσουμε.
Προσθέτουμε και λίγη ζάχαρη άχνη.
Ελάτε να κεράσω!
Η Συνταγή είναι από Ανδριάνα Χαρβάτη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η μαγειρική δεν σταματά! Προτείνουμε να δοκιμάσετε τη συνταγή για Δροσερό και Ελαφρύ γλυκό με δύο κρέμες
Υλικά
Λευκή κρέμα
6 φλιτζάνια τσαγιού γάλα
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 βανίλια
1 φλυτζάνι τσαγιού άμυλο (κορν φλάουρ)
Κρέμα κεράσι
6 φλυτζάνια τσαγιού χυμό κερασιού
1 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 φλιτζάνι τσαγιού άμυλο (κορν φλάουρ)
Εκτέλεση
Φτάχνετε τις δύο κρέμες. Ρίχνετε όλα τα υλικά για κάθε μία σε σκεύος σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να πήξει η κρέμα.
Αρχικά, ρίξτε τη λευκή κρέμα σε ένα μπολ.
Στη συνέχεια ρίξτε γρήγορα τη κρέμα κερασιού στη μέση και στη συνέχεια προς τα άκρα.
Αφήνετε στο ψυγείο για 6-7 ώρες.
Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε καρύδα όταν αναποδογυρίσετε το μπολ και σερβίρετε.