Συνταγές
Κλασσική σοκολατένια πάστα για κάθε περίσταση, που η γεύση της είναι σταθερή αξία
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε σε ένα κατσαρολάκι 200 γρ κουβερτουρα και ρίχνουμε μέσα 30 ml καλαμποκελαιο
Ανακατεύουμε 1 λεπτό και το κατεβάζουμε
Βάζουμε σε κάθε φόρμουλα στον πάτο 2 κ.σ σοκολάτα και με το πινέλο αλοιφουμε τα πλαϊνά
Τα βάζουμε στην κατάψυξη για 15 λεπτά
Ετοιμάζουμε την ΚΡΕΜΑ:
Υλικα
250 γρ τυρί κρέμα,50 γρ βούτυρο,125 γρ ζάχαρη άχνη,50 γρ τρούφα
Εκτέλεση:
Χτυπάμε το βούτυρο με την μισή ζάχαρη τόσο όσο να γίνει μια λεία κρέμα
Προσθέτουμε την υπόλοιπη ζάχαρη και το τυρί και χτυπάμε για άλλα 6 λεπτά
Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε μέσα την τρούφα και τα ανακατεύουμε όλα μαζί απαλά
Βγάζουμε από την κατάψυξη τα καλούπια σοκολάτας και τα γεμίζουμε με την κρέμα!! Τελειώνουμε κλείνοντας τα με την υπόλοιπη σοκολάτα!Και τα βάζουμε ξανά στο ψυγείο τουλάχιστον για 2 ώρες
Όταν τα βγάζουμε τα αναποδογυρίζουμε σε πιατέλα, αλοιφουμε την κορυφή τους με λίγο λάδι και ρίχνουμε πάνω τους τρούφα!
Καλή επιτυχία αν την φτιαξετε!!
Η Συνταγή είναι από Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
Ρίξε μια ματιά σε άλλη μία εξαιρετική πρόταση για δροσερό γλυκό με πάστα ροδάκινο! Ελαφρύ και εύκολο..
Η Συνταγή είναι από κ. Mairy Rammou – “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”
ΥΛΙΚΑ
1 λιτρο χυμό ροδάκινο
120γρ ζάχαρη
120 γρ κονφλαουερ
μπισκότα
2 κρέμες γάλακτος
50 γραμμάρια ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το χυμό την ζάχαρη κ το κονφλαουερ στην κατσαρόλα κ ανακατεύουμε μέχρι να πήξει.
Χωρίζουμε το μείγμα σε δύο μπολ . βάζουμε στο πυρέξ τα μπισκότα που τα βουτάμε μέσα σε χυμό από ροδάκινα.
Ριχνουμε την μια δόση από το μείγμα κ μετά από πάνω πάλι μπισκότα.
Χτυπαμε τις κρέμες γάλακτος με την ζάχαρη μέχρι να αφρατεψει , προσθέτουμε κ το υπόλοιπο μείγμα κ ανακατεύουμε άλλη μια φορά κ το ρίχνουμε από πάνω.
Εμείς την σερβίρουμε με ινδοκαρυδο
Η Συνταγή είναι από κ. Mairy Rammou – “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”