Συνταγές
Αγαπημένη λατρεμένη ότι πρέπει…. καλή όρεξη!! Τέλεια αχνιστή ψαρόσουπα με μυλοκόπια και λαχανικά….
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από ArtemisTaia Arampatzi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
3 μεγάλα μύλοκοπια τα πλένουμε καλά και τα βάζουμε να βράσουν για 10’λεπτά τα βγάζουμε από το νερό αφήνουμε να κρυώνουν
έχουμε κόψει τα λαχανικά 3 μεγάλες πατάτες σε τέταρτα 3 καρότα ροδέλες 1 κρεμμύδι ξερό σέλινο με την ρίζα του πλυμένο χοντροκομμενο
1μετριο μπρόκολο πλυμένο κομμένο μαυροπιπερο 1κ.σ.νοστιμια τα βάζω να βράσουν στο νερό όπου έχουν βράσει τα ψάρια…και 2 φ.κ.ελαιολαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
αφού έχουν βράσει είδη έχω καθαρίσει τα ψάρια από τα αγκάθια τους τα προσθέτουμε στο περιεχόμενο των λαχανικών
ανακατεύουμε ελαφρώς ρίχνω μισό λεμόνι παίρνουν μια βράσει και αποσύρω…είναι έτοιμο για σερβίρισμα…
Η Συνταγή είναι από ArtemisTaia Arampatzi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ότι είναι σπιτικό είναι… και πιο νόστιμο
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για Δροσερή και μυρωδάτη κρεμούλα με γεύση λεμονιού – απλό και γρήγορο!.
Η Συνταγή είναι της κ. Marina Hatzidaki – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά
1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου με γεύση λεμόνι
3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
6 -7 μπισκότα digestive θρυμματισμένα
3,5 φλιτζάνια γάλα
Ξύσμα λεμονιού
Γλυκό κουταλιού λεμόνι
Εκτέλεση
Φτιάχνουμε την κρέμα ακριβώς όπως γράφει απάνω το φακελάκι… Εγώ έβαλα λιγότερη ζάχαρη επειδή πρόσθεσα το γλυκό του κουταλιού, και λίγο ξύσμα φρέσκου λεμονιού
Βάζουμε στο μπολ λίγο μπισκότο ρίχνουμε την κρέμα αν θέλουμε βάζουμε και ενδιάμεσα…
Και από πάνω στολίζουμε με γλυκό λεμόνι, κιτρολέμονο, ότι έχουμε!!!
Πάρα πολύ νόστιμο αρωματικό μυρωδάτο και δροσερό
Η Συνταγή είναι της κ. Marina Hatzidaki – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.