Συνταγές
Διαχρονικό παραδοσιακό κέικ – πολύ γευστικό
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Tzeni Tsanaktsidou – ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”
ΥΛΙΚΑ
ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΤΗΡΙ
Χτυπαμε 5 αυγα ιδιου μεγεθους θερμοκρασια δωματιου με 1,5 μιση ποτηρι ζαχαρη να ασπρισουν
Ριχνουμε σιγα σιγα 1 ποτηρι γαλα φρεσκο,1 ποτηρι σπορελαιο,1 βανιλια
Συνεχιζουμε ριχνουμε σιγα σιγα 500 γρ αλευρι φαριναπ
Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε στο μιγμα το ξυσμα 2 λεμονιων
Βαζουμε λαδοκολα στο ταψι(30ν)ριχνουμε το μιγμα και το ψηνουμε στους 180β προθερμασμενο αντιστασεις μεσαια σχαρα για 50 λεπτα αναμμενο και το αφηνουμε στο φουρνο αλλα 10 λεπτα σβησμενο
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Tzeni Tsanaktsidou – ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”