Συνταγές
Όπως πάντα όνειρο το κέικ με τρούφα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
4 αυγά
1 κουπα ζάχαρη
1 κουπα καλαμποκελαιο
1 κουπα φαντα πορτοκαλάδα με ανθρακικό
2 μιση κουπες αλευρι ανακατεμενο με 1 μπέικιν και μια βανίλια και τρουφα ζαχαροπλαστικής …είχα μισο σακουλάκι.
Και βερίκοκα σε κομμάτια ίσα με μια κουπα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατεψουν ρίχνουμε το λάδι και στην συνέχεια το αλεύρι με όλα μέσα και τη φαντα. Στο τέλος και τα βερίκοκα..
Ψήνουμε σε προθερμασμενο φουρνο αντιστάσεις στους 180 β για 55 λεπτά ανάλογα το φούρνο.
Η Συνταγή είναι από Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η απόλαυση των συνταγών δεν σταματάει..
Φτιάξτε τες όλες είναι συγκλονιστικές!
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή ..
Δεν χωράει αμφιβολία πόσο υπέροχο είναι αυτό το γεμιστό κέικ με μερέντα.
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”
ΥΛΙΚΑ:
5 αυγα,
125 γραμμαρια ζαχαρη,
200. ml σπορελαιο,
200ml γαλα,
360 γραμμαρια αλευρι φαριναπ,
1 βανιλια,
1 φακελακι μπεικιν παουντερ,
ξυσμα ενος πλυμενου φρεσκου λεμονιου,
300 γραμμαρια μερεντα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη και την βανιλια για 5 λεπτα
Ριχνουμε το σπορελαιο, το γαλα,και σιγα σιγα το αλευρι και το μπεικιν
Τελος το ξυσμα
Τοποθετουμε το μισο μιγμα σε καλα λαδωμενο αλευρωμενο ταψι 30 νουμερο και το ψηνουμε στους 180 βαθμους προθερμασμενο αντιστασεις για 25 λεπτα
Το βγαζουμε και τοποθετουμε πανω του την μερεντα!Την ισιωνουμε καλα
Τοποθετουμε πανω στην μερεντα το υπολοιπο μιγμα και το βαζουμε στο φουρνο και συνεχιζουμε το ψησιμο για.25 λεπτα αναμενο και 10 λεπτα σβησμενο
Δεν γνωριζω τους φουρνους σας οποτε το κοιτατε με ξυλακι απο σουβλακι τρυπωντας το να το δειτε
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”