Συνταγές
Εύκολο γλυκάκι με φυστικοβούτυρο
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Georgia Chatzimanoli-Grimwood – “Χρυσές Συνταγές”.
ΥΛΙΚΆ
ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΎΠΟΥ ΜΙΡΆΝΤΑ
Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΈΛΕΤΕ..
ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΗΡΟ
ΚΟΥΒΕΡΤΟΎΡΕΣ ΓΆΛΑΚΤΟΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΆΛΥΨΗ
ΛΙΓΗ ΤΡΟΥΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΙΣΗ
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
ΒΆΖΟΥΜΕ ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΗΡΟ ΣΤΟ ΜΠΙΣΚΌΤΟ ΚΑΙ ΚΛΕΊΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΆΛΛΟ ΣΕ ΣΆΝΤΟΥΙΤΣ..
ΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΎΡΑ ΚΑΙ ΡΊΧΝΟΥΜΕ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΆ ΛΑΔΙ ΕΛΑΦΡΎ ((ΣΕ ΚΑΘΕ 200 ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΎΡΑ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΆ ΤΗΣ ΣΟΎΠΑΣ..))
ΒΟΥΤΆΜΕ ΤΟ ΣΆΝΤΟΥΙΤΣ ΣΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΊΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΡΟΥΦΑ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΈΛΕΤΕ..
ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ ΝΑ ΠΑΓΏΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ…
ΈΓΙΝΕ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΟ ΓΛΥΚΆΚΙ – ΕΙΔΙΚΆ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΣ ΤΟΥ ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΗΡΟΥ!!❣❣
Η Συνταγή είναι από Georgia Chatzimanoli-Grimwood – “Χρυσές Συνταγές”.
Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ!
Δες άλλη μια εξαιρετική συνταγή για θεϊκή απόλαυση – πανεύκολο γλυκό με φυστικοβούτυρο γεμάτο γεύση
Δεν θα το σκεφτόσουν ποτέ.. φυστικοβούτυρο σε τσίζκεικ
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από Efi Prentza – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Υλικά:
Για τη βάση:
350 γρ. μπισκότα Μιράντα Παπαδοπούλου σε σκόνη
125 γρ.λιωμενο βούτυρο αγελάδος
Για τη γέμιση:
400 γρ.τυρι κρέμα
200 γρ.κρεμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγί
3 κ.σ. ζάχαρη άχνη
150 γρ.καραμελες γάλακτος λιωμένες
4 κ.σ.φυστικοβουτυρο
Για το γλάσο:
200 γρ.κρεμα γάλακτος
200 γρ.σοκολατα γάλακτος
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε τα μπισκότα με το βούτυρο, τα βάζουμε στη βάση μιας στρογγυλής φόρμας 22 εκ.με τσερκι και βάζουμε ψυγείο.
Χτυπάμε στο μίξερ το τυρί να αφρατεψει και προσθέτουμε συνεχίζοντας το χτύπημα τη ζάχαρη,το φυστικοβουτυρο,τις καραμέλες και τέλος τη σαντιγί..Χτυπάμε για ένα λεπτό ακόμη και αδειάζουμε πάνω από τα μπισκότα..βάζουμε ψυγείο.
Για το γλάσο ζεσταίνουμε τη κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε τη σοκολάτα…
Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει..
Περιχυνουμε το τσιζκεικ και αφήνουμε ψυγείο αρκετές ώρες να παγώσει..
Γαρνίρουμε με φυστικοβούτυρο και καραμέλες γάλακτος.
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από Efi Prentza – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ