Συνταγές
Γιουβαρλάκια ήθελαν.. και εμείς χατήρι δεν χαλάμε!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Μαιρη Κεχαγια Σαλωνη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 κιλό κιμά ανάμεικτο,1 κρεμμυδι τριμμένο,1 αβγό,1 φλυτζανάκι καφέ ρύζι Καρολίνα( 2 κουταλιες βάζω στον κιμά και το υπόλοιπο στην σουπα) μαιδανο, αλατι, πιπέρι καλο ζυμωμα και αφήνω για 30 λεπτά!
Βάζω ζεστό νερό στην κατσαρόλα,1 ολόκληρο κρεμμυδι, λάδι, αλατι, ασπρο πιπέρι, 1 κουταλιά φυτινη και 2 καρότα κομμένα μικρά καρεδακια!Βράζω για 10 λεπτα και μετά βάζω 2 πατατουλες σε καρεδακια,τα γιουβαρλάκια που έχω περάσει απο αλεύρι και το ρύζι
βραζω για 25_30 λεπτα! Αβγοκοβω με 1 αβγό και 1 λεμόνι ( μπαχαρικά και λεμόνι είναι στα γουστα του καθενός) και σερβίρω με μαύρο πιπέρι
Η Συνταγή είναι από Μαιρη Κεχαγια Σαλωνη– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Περιηγηθείτε σε νόστιμες και δημιουργικές συνταγές.
Φτιάξτε πεντανόστιμα πιάτα, με γρήγορη εκτέλεση.
Γιατί η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ..
Ρίξε μια ματιά για το πώς θα δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα κυρίως πιάτα!
Δεν έχετε φάει πιο αφράτα και γλυκά ψωμάκια!
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “Αγαπάμε Μαγειρική !!! Αγαπάμε Ζαχαροπλαστική !!!”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε μισό ποτήρι νερό χλιαρό με 3 γραμμάρια μαγιά ξερή και το ανακατεύουμε.
Βάζουμε στο μπολ 200 γραμμάρια αλεύρι,70 γραμμάρια ζάχαρη,λίγο αλάτι και το ανακατεύουμε με το χέρι.
Προσθέτουμε την μαγιά,3 κρόκους αυγών και ανακατεύουμε με σύρμα και λίγο ζυμώνουμε με το χέρι.
Τοποθετούμε την ζύμη στον πάγκο πρέπει να κολάζει λίγο την ζυμώνουμε την ανοίγουμε λίγο τοποθετούμε μέσα 4 κύβους βούτυρο παγωμένο και τα ξαναζυμώνομαι.
Την σκεπάζουμε την ζύμη για 1 ώρα.
Στην συνεχεια την κοβουμε και.κανουμε μπαλιτσες της οποιες.της αφηνουμε.σκεπασμενες για 15 λεπτα.
Στην συνεχεια καθε μπαλιτσα την ανοιγουμε σε φυλλο πλατυ το κοβουμε ενδιαμεσα το ρολαρουμε και το τοποθετουμε στην λαδοκολα στο ταψι.
Τα σκεπαζουμε για 15 λεπτα.
Τελος τα αλοιφουμε με κροκο αυγου,ριχνουμε μπολικη ζαχαρη,και στην.μεση.κερασακι.
Τα ψηνουμε στους 200 βαθμους για 15 λεπτα αναλογα τον φουρνο!
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.