Συνταγές
Ξεκινάνε οι διακοπές με το πιο εύκολο γλυκό
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Έσπασα πρώτα μέσα στο πυρέξ 1 και 1/2 πακέτα μπισκότα πτι Μπερ Παπαδοπούλου!
Έκανα την κρέμα με 1 λίτρο γάλα φρέσκο,6 κ.σ.ζαχαρη,120 γρ κορν φλαουρ και την έριξα στα μπισκότα
τα ανακατεψα,τα ισιωσα άφησα να κρυώσει! Χτύπησα και μια μορφατ με γεύση σοκολάτα μαζί με ένα ζαχαρουχο γάλα και την έβαλα πάνω!
Και στην συνέχεια το έβαλα στο ψυγείο!
Η Συνταγή είναι από Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
Τι μενού να κάνω για αύριο; Ποιό γλυκό να ετοιμάσω;
Εδώ λοιπόν μπορείτε να πάρετε ιδέες, να δείτε αναλυτικές οδηγίες για την εκτέλεση της κάθε συνταγής.
Γρήγορο σοκολοταγλυκό – Με πολύ λίγα υλικά και σε χρόνο εξπρές
Η Συνταγή είναι από κ. Xristina Gewrgiopoulou – “Συνταγές Μαγειρικής”
ΥΛΙΚΑ
450 γρ. κουβερτούρα σε κομματάκια ή σταγόνες
1 συσκευασία (400 γραμμάρια) ζαχαρούχο γάλα
Εκτέλεση
Λιώνετε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ανακατεύοντας συνεχώς
Αποσύρετε από την φωτιά και προσθέτετε το ζαχαρούχο γάλα.
Ανακατεύετε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Ρίχνετε το μείγμα σε πυρίμαχο σκεύος στρωμένο με λαδόκολλα.
Βάζετε το σκεύος στην κατάψυξη για 30 λεπτά, μέχρι να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα και το κόβετε σε μικρά κομματάκια.και έτοιμο και ρίχνεται ότι σας αρέσει από πανω γίνετε τέλειο!!
Η Συνταγή είναι από κ. Xristina Gewrgiopoulou – “Συνταγές Μαγειρικής”