Συνταγές
Μόνο τη φωτογραφία που κοιτάζουμε, το λιγουρευόμαστε! Μπανόφι σπέσιαλ
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
ΥΛΙΚΑ:
1 μιση πακετο μπισκοτα πτι μπερ θρυμματισμενα,100 γραμμαρια βουτυρο λιωμενο,50 ml. γαλα φρεσκο,4 μπανανες ωριμες σε ψιλες ροδελες ραντισμενες με χυμο λεμονιου, 2 κουτια καραμελωμενο ζαχαρουχο γαλα,2 φακελακια γκαρνι σκονη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Τοποθετουμε τα μπισκοτα στο τσερκι(28 νουμερο) ριχνουμε το βουτυρο και τα ανακατευουμε και τα παταμε να ισιωσουν
Ριχνουμε απο πανω το γαλα παντου
Τοποθετουμε ζαχαρουχο μια λεπτη στρωση !Πανω στο ζαχαρουχο τοποθετουμε τις μπανανες
Πανω στις μπανανες τοποθετουμε ξανα ζαχαρουχο
Τελος χτυπαμε τα γκαρνι σε σφιχτη σαντιγυ οπως αναγραφει η συσκευασια και το τοποθετουμε πανω!Διακοσμηση με ζαχαρουχο!
Η Συνταγή είναι από Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
Η απόλαυση των συνταγών δεν τελειώνει!
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για γρήγορο μπανόφι με τραγανή βάση.
Η Συνταγή είναι της κ. Marat Giangabozidis – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΕΒΕΛΙΝΑΣ”
ΥΛΙΚΑ:
300 γρ. Μπισκοτα Πτι-μπερ
100 γρ. Βούτυρο
Ενα καραμελωμενο ζαχαρουχο
2 ωριμες μπανανες
1 κρέμα ζαχαροπλαστικης “γκαρνι”
100 γρ. Γαλα
Τρουφακια
Εκτέλεση:
Χτυπαμε τα μπισκοτα στο μπλεντερ
Λιωνουμε το βουτυρο και τα ανακατεύουμε
Το βάζουμε στο ψυγειο για μιση ωρα να κυρώσει , μετα βαζουμε το ζαχαρουχο στο τηγάνι να αρεωσει και το βαζουμε πανω απο τα μπισκοτα.
Το βαζουμε παλι στο ψυγειο για 2 ωρες , μετα κόβουμε τις μπανάνες σε ροδέλες και απλώνουμε πανω στο ζαχαρουχο και απο πανω βαζουμε την κρεμα ζαχαροπλαστικής και απο πανω τις τρούφες.
Τέλος το βάζουμε ξανα στο ψυγειο για τουλάχιστον 5 ωρες !
Η Συνταγή είναι της κ. Marat Giangabozidis – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΕΒΕΛΙΝΑΣ”