ΥΛΙΚΑ
80 τεμάχια κρακεράκια ανάλατα
1/2 φλιτζ. βούτυρο, λιωμένο
225 γρ. τυρί κρέμα
2 φλιτζ. ζάχαρη άχνη
225 γρ. κρέμα γάλακτος
2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου με γεύση μπανάνα
γάλα όσο αναγράφεται στις συσκευασίες
3 μπανάνες, κομμένες σε φέτες
Εκτέλεση
Αναμειγνύετε τα θρυμματισμένα μπισκότα και το λιωμένο βούτυρο. Τοποθετείστε σε ένα ταψί. Ψήνετε στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά. Αφήνετε να κρυώσουν.
Χτυπάτε μαζί το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη άχνη, και την μισή κρέμα γάλακτος. Απλώστε πάνω από την κρούστα μπισκότων.
Φτιάχνετε την κρέμα αραβοσίτου σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Απλώστε πάνω από την κρέμα τυριού
Τοποθετείστε τις φέτες μπανάνας πάνω από την κρέμα και καλύψτε όλη την επιφάνεια.
Βάλτε την υπόλοιπη χτυπημένη κρέμα γάλακτος πάνω από τις μπανάνες. Αφήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες πριν από το σερβίρισμα.
Διακοσμείστε με σάλτσα καραμέλας, φέτες μπανάνας και θρυμματισμένα μπισκότα ως γαρνιτούρα (εντελώς προαιρετικό, αλλά το κάνει να μοιάζει τέλειο).
Πηγή: glykestreles.blogspot.gr Πηγή φωτογραφιών: sixsistersstuff.com