Ορεκτικα
Γρήγορες, εύκολες και νόστιμες πατάτες… σαν τηγανιτές στην λαδόκολλα
ΥΛΙΚΑ Θα χρειαστείτε πράγματα που έχετε ήδη στο ντουλάπι της κουζίνας όπως πατάτες, ελαιόλαδο, αλάτι, ρίγανη(εάν σας αρέσει αλλιώς μπορείτε να προσθέσετε ότι μυρωδικό θέλετε) και φυσικά λαδόκολλα. ΕΚΤΕΛΕΣΗ Η διαδικασία επίσης πολύ απλή. Σ’ ένα ταψάκι κόβουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα και το περνάμε με λίγο λάδι. Δεν χρειάζεται να ρίξετε πολύ, ίσα ίσα για […]
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
ΥΛΙΚΑ
Θα χρειαστείτε πράγματα που έχετε ήδη στο ντουλάπι της κουζίνας όπως πατάτες, ελαιόλαδο, αλάτι, ρίγανη(εάν σας αρέσει αλλιώς μπορείτε να προσθέσετε ότι μυρωδικό θέλετε) και φυσικά λαδόκολλα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Η διαδικασία επίσης πολύ απλή. Σ’ ένα ταψάκι κόβουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα και το περνάμε με λίγο λάδι. Δεν χρειάζεται να ρίξετε πολύ, ίσα ίσα για να ξεκολλάν οι πατάτες μετά. Κόβουμε τις πατάτες, όπως θα τις κόβαμε και για να τις τηγανίσουμε και τις βάζουμε στο ταψάκι μας. Ρίχνουμε από πάνω αλάτι και ότι άλλο μπαχαρικό θέλουμε.
Τις σκεπάζουμε με λαδόκολλα ξανά και τις βάζουμε στον φούρνο στους 180 με 200 βαθμούς, ανάλογα τον φούρνο. Προσωπικά τις βάζω στους 190. Τις αφήνουμε για περίπου μία ώρα, μπορεί να χρειαστεί και περισσότερο εάν οι πατάτες είναι πιο σκληρές οπότε μην τρομάξετε εάν δείτε ότι δεν ήταν έτοιμες στην μία ώρα.
Τις βγάζετε και τις σερβίρετε τόσο εύκολα και τόσο απλά!! Μπορείτε να τις συνδυάσετε με τριμμένο κασέρι ή ότι άλλο τραβάει η όρεξή σας. Να είστε σίγουρες ότι όλοι θα γλύφουν τα δάχτυλά τους.