Συνταγές
Γλυκοπικάντικες πιπεριές Φλωρίνης γεμιστές με τυρί – Εξαιρετικό μεζεδάκι!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Zoi Frantzali – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Θα τις λατρεύψεις! Υπέροχες, πεντανόστιμες..
Δεν χαλάνε αφου εχουν μεσα λαδι!
ΥΛΙΚΑ
1 κιλο ( καθαρισμένες απ τα κοτσάνια) πιπεριές
1 φλιτζάνι ηλιέλαιο
300 γρ ξύδι
1/2 φλιτζάνι (νες καφε) ζάχαρη
1 κουτάλια αλάτι
1 φλιτζάνι (νες καφε) νερό
Γέμιση :
300 γρ. φέτα ,
200 γρ. τυρί κρέμα ,
μπουκοβο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε όλα τα υλικά στην κατσαρόλα και βράζουμε 4-5 λεπτά τις πιπεριές .
Τις βγάζουμε και τις αφήνουμε να κρυώσουν .
Ανακατεύουμε τα υλικά της γέμισης , τις γεμίζουμε , τις βάζουμε στα βάζα και τα γεμίζουμε προσεκτικά με την άλμη της κατσαρόλας όσο είναι ακόμα ζεστή .
Τα κλείνουμε καλά και μόλις κρυώσει τα βάζουμε στο ψυγείο .
Σε 1 μήνα περίπου είναι έτοιμα.
Τις βράζουμε 5 λεπτα και τις βαζουμε σε βάζα με λιγο σέλινο ,σκόρδο
οτι θελει ο καθένας και την άλμη που τα βράσαμε .
Η Συνταγή είναι από κ. Zoi Frantzali – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.