1 φακελάκι των 125 γρ. κρέμα ζαχαροπλαστικής βανίλια
την ποσότητα που αναγράφεται στη συσκευασία γάλα
Για τη κρέμα σοκολάτας θα χρειαστείτε
1 φακελάκι των 125 γρ. κρέμα ζαχαροπλαστικής σοκολάτα
την ποσότητα που αναγράφεται στη συσκευασία γάλα
Για την επικάλυψη θα χρειαστείτε
2 φλιτζ. τσαγιού σαντιγί
ξύσμα σοκολάτας
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βουτυρώνετε ένα πυρέξ διαστάσεων 22×32 εκ.
Για τη βάση: Χτυπάτε στο μίξερ όλα τα υλικά για τη βάση, στρώνετε το μείγμα στο πυρέξ και το ψήνετε στο προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά. Το βγάζετε από το φούρνο και το αφήνετε να κρυώσει.
Για τη κρέμα τυριού: Χτυπάτε στο μίξερ το τυρί κρέμα και τη ζάχαρη άχνη μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Προσθέτετε και τη σαντιγί και χτυπάτε για λίγο να ενσωματωθεί.
Για τις κρέμες βανίλιας και σοκολάτας: Ετοιμάστε ξεχωριστά τις κρέμες σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. (Προαιρετικά προσθέστε στη κρέμα βανίλιας 1-2 σταγόνες χρώμα ζαχαροπλαστικής κίτρινο).
Για την συναρμολόγηση: Απλώστε το μείγμα τυριού πάνω από τη βάση. Πάνω από το μείγμα τυριού προσθέτετε ομοιόμορφα τη κρέμα σοκολάτας και από πάνω τη κρέμα βανίλιας. Τέλος προσθέτετε και τη σαντιγί την ισιώνετε καλά με μια μαρίζ, πασπαλίζετε με το ξύσμα σοκολάτας και τη βάζετε στο ψυγείο να παγώσει καλά πριν σερβίρετε.