Συνταγές
Γλυκάκι ψυγείου χωρίς πολλά πολλά… λόγω έλλειψης χρόνου…
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Νικολέττα Πετροπούλου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ, από δυο φακελάκια κρεμες στιγμής πραλινα και βανίλια
Γάλα για να φτιάξω τις κρεμες σύμφωνα με τις οδηγιες, 2 μπανάνες κομμένες ροδέλες, 3 κουταλιές σούπας φυστικοβουτυρο, 1 σφηνάκι λικέρ φυστίκι, λίγες σταγόνες χρωμα ζαχαροπλαστικής πρασινο, φυστικια Αιγινης σπασμένα στο μουλτι για επικάλυψη
Γλυκό κουταλιού φυστίκι
Σε πυρέξ στρώνω τα μπισκότα, και στη συνέχεια ρίχνω την κρεμα πραλινα
Ξανά μπισκότα και απο πάνω στρωνω τις μπανανες
Στην κρέμα βανιλια, προσθέτουμε το φυστικοβουτυρο, το λικέρ και το χρωμα ζαχαροπλαστικής
Στρωνουμε και καλύπτω με τα φυστικια
Για ντεκόρ βαζουμε και λίγο γλυκό φυστίκι
Η Συνταγή είναι από Νικολέττα Πετροπούλου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Καλή επιτυχία αν την φτιαξετε!! Μην σταματάς.. γιατί η απόλαυση δεν τελειώνει!
Δες άλλη μια εξαιρετική συνταγή για Γκοφρετογλυκό ψυγείου Εύκολο, γρήγορο με γεύση μοναδική!
- 1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου με γεύση σοκολάτα
- Γάλα και ζάχαρη (η ποσότητα της εκτέλεσης του άνθους αραβοσίτου)
- 300 gr. γκοφρετίνια εμπορίου με επικάλυψη σοκολάτας
- 100 gr. τριμμένη κουβερτούρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ετοιμάζουμε την κρέμα από το άνθος αραβοσίτου όπως αναγράφεται στη συσκευασία, τη βγάζουμε από τη φωτιά και την αφήνουμε να κρυώσει.
Σκεπάζουμε με μία μεμβράνη για να μην πιάσει κρούστα και περιμένουμε μισή περίπου ωρίτσα.
Σπάμε τα γκοφρετίνια σε κομματάκια και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ, καλύπτοντας τον πάτο.
Ανακατεύουμε την κρέμα με ένα μεγάλο κουτάλι και περιχύνουμε τα γκοφρετίνια μέχρι να καλυφθούν. Ανακατεύουμε ξανά το μείγμα μας για να τα εμποδίσουμε από το να «κάτσουν» στον πάτο.
Πασπαλίζουμε με την τριμμένη κουβερτούρα και το γλυκό μας είναι έτοιμο.