Συνταγές
Για όσους αγαπούν την λευκή σοκολάτα, ο συγκεκριμένος κορμός θα τους ενθουσιάσει
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Georgia Chatzimanoli-Grimwood – “Γλυκά κουταλιού και φαγητά ….πιρουνιού!!”.
ΥΛΙΚΆ:
250ΓΡ ΒΟΎΤΥΡΟ
200ΓΡ ΦΟΥΝΤΟΎΚΙΑ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΆΧΝΗ (όχι πολύ γεμάτο)
400ΓΡ ΜΠΙΣΚΌΤΑ (ότι σας αρέσει)
2 ΒΑΝΊΛΙΕΣ
60ΓΡ ΙΝΔΟΚΑΡΙΔΟ
200ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΎΡΑ ΛΕΥΚΉ
130 ΓΡ ΦΡΈΣΚΙΑ ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ
6 ΚΟΥΤΑΛΙΈΣ MALIBU ( η ότι άλλο έχουμε)
ΕΠΙΚΆΛΥΨΗ
1 ΚΟΥΒΕΡΤΟΎΡΑ ΛΕΥΚΉ 200ΓΡ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΈΣ ΛΑΔΙ (καλαμποκέλαιο)
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Σε μία κατσαρόλα Ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος και βάζουμε να ζεσταθεί όχι να βράσει..προσθέτουμε την κουβερτούρα και ανακατεύουμε μόλις αρχίσει να λιώνει κατεβάζω από την φωτιά
Αφήνουμε την Γκαναζ να κρυώσει πολύ καλά (στο ψυγείο)
Σε ένα μπωλ μεγαλο χτυπάω το βούτυρο με την άχνη πολύ καλά προσθέτουμε τις βανίλιες και τη γκαναζ ανακατεύουμε στην συνέχεια προσθέτουμε τα φουντούκια (καβουρδισμένα και χοντροκομμένα)
Στην συνέχεια προσθέτουμε το ινδοκαριδο τα μπισκότα σπασμένα σε μεγάλα κομμάτια τα οποία έχουμε ραντισει με το λικέρ! Ανακατεύουμε το μίγμα και το αραδιαζουμε σε λαδόκολλα κλείνουμε σφικτά Και βάζουμε στην κατάψυξη για μισή ώρα περίπου
Ετοιμάζουμε την επικάλυψη λιώνουμε την κουβερτούρα με το λάδι και διακοσμουμε τον κορμό με τη σοκολάτα και ότι άλλο που έχουμ
Η Συνταγή είναι από κ. Georgia Chatzimanoli-Grimwood – “Γλυκά κουταλιού και φαγητά ….πιρουνιού!!”.