Συνταγές
Γιατί απλά, ένα από τα αγαπημένα μας γλυκά είναι το μιλφέιγ…
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Αριάνα Μεϊντανά – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά
1/2 πακέτο ζάχαρη άχνη
1 φυτική κρέμα Granarolo 500 ml
2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου Γιώτης Βανίλια (δεν χρειάζεται βράσιμο)
3 σφολιατίνια Forno Bonomi 200 gr
Γάλα
Εκτέλεση
Σε ένα μπωλ (1ο μπωλ) χτυπάμε την φυτική κρέμα με την μισή ζάχαρη άχνη
Σε ένα άλλο μπωλ (2ο μπωλ)χτυπάμε τις δυο κρέμες (αφού τις έχουμε διαλύσει σε γάλα) με την υπόλοιπη άχνη.
Ρίχνουμε την μισή σαντιγί (φυτική κρέμα) στο μπωλ με τις κρέμες και χτυπάμε απαλά για να ανακατευτούν καλά.
Ξεκινάμε τις στρώσεις στο πυρέξ
-Αφού έχουμε κόψει τα μπισκότα στην μέση, ξεκινάμε την πρώτη στρώση με τα μπισκότα να ακουμπούν με το κομμένο μέρος
-Ρίχνουμε το υλικό από το 2ο μπωλ (το μισό) και το ισιώνουμε με μια σπάτουλα
-Ρίχνουμε και το υπόλοιπο υλικό από το 2° μπωλ, αφού έχουμε κρατήσει λίγο
-Ρίχνουμε το υλικό που μου έχει μείνει από το 2ο μπωλ
-Ρίχνουμε την σαντιγί (φυτική κρέμα)
-Στο τέλος τρίβουμε μπισκότα και τα ρίχνουμε από πάνω
Έτοιμο για το ψυγείο
Καλό θα ήταν να το αφήσετε ένα 24ωρο.
Η Συνταγή είναι από κ. Αριάνα Μεϊντανά – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.