Σοκολατα
Εύκολη μους σοκολάτας – Ό,τι πρέπει για τις λιγούρες!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η μους σοκολάτας ειναι φανταστική, είναι πανεύκολη και σίγουρα πεντανόστιμη. Τέλεια ιδέα η οποία μας αρέσει πολύ ! Θα την δοκιμάσουμε σίγουρα.
Η συνταγή είναι από το κανάλι Dimitris Michailidis
Yλικά
-270 ml. κρέμα γάλακτος ΟΛΥΜΠΟΣ 35%, κρύα
-150 γρ. πραλίνα φουντουκιού
-λίγο ξύσμα σοκολάτας για το γαρνίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεκινάμε την συνταγή, χτυπώντας με το μίξερ σε ένα μπωλ την κρέμα γάλακτος έως ότου να πάρει μορφή σαντιγύ.
Στη συνέχεια, αδειάζουμε στο μπωλ την πραλίνα φουντουκιού και συνεχίζουμε το χτύπημα με το μίξερ έως ότου το μίγμα να γίνει Μους.
Βάζουμε τη Μους σε κορνέ και αδειάζουμε σε ποτήρια παγωτού.
Πασπαλίζουμε με ξύσμα σοκολάτας.
Καλή επιτυχία αν την φτιάξετε!! Μην σταματάς..
To “μους σοκολάτας” είναι έτοιμo!
Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής στο παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ και ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι για περισσότερα:
Η συνταγή είναι από το κανάλι Dimitris Michailidis
Καλά μαγειρέματα σε όλους.
Βρήκες το μέρος που μπορούμε να μοιραστούμε το πάθος μας και το μεράκι μας για την μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική.
Τώρα είναι η ευκαιρία! Ανέβασε και εσύ την δικιά σου νόστιμη συνταγή ΕΔΩ!
Τώρα μπορείς και εσύ! Εύκολες και γρήγορες συνταγές για το τραπέζι σου. Προτείνουμε ΑΦΡΑΤΗ ΜΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ
Η συνταγή είναι από κ. George Chatzigiatroudakis – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”.
ΥΛΙΚΑ:
-600 ΓΡ. ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
-150 ΓΡ. ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ
-1 ΒΑΝΙΛΙΝΗ
-50 ΓΡ. ΑΧΝΗ
-7 ΚΟΥΤ. ΣΟΥΠΑΣ ΚΟΝΙΑΚ
-8 ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΑΒΑΓΙΑΡ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΒΡΑΖΟΥΜΕ 150 ΓΡ. ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ.
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ 2 ΚΟΥΤ. ΚΟΝΙΑΚ.
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΝΗ, ΣΕ ΣΑΝΤΙΓΥ.
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΣΑΝΤΙΓΥ ΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΛΙΩΜΕΝΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ.
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΤΗΡΙ ΕΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΣΑΒΑΓΙΑΡ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΤ. ΣΟΥΠΑΣ ΚΟΝΙΑΚ.
ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ. ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΥ ΚΑΙ ΞΥΣΜΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑΣ Η ΤΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΡΑΟΥΛΑ .
3-4 ΩΡΕΣ ΨΥΓΕΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ.
Η συνταγή είναι από κ. George Chatzigiatroudakis – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”.