Συνταγές
Αφράτο ζελέ βύσσινο! Ένα υπέροχο ελαφρύ γλυκάκι για να συνοδεύσεις το καφεδάκι σου
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Tzela Antonopoulou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Νοστιμότατο γλυκό με ιδιαίτερη γεύση και όμορφο χρώμα.
Υλικά ( για μια μακρόστενη φόρμα)
2 φακελάκια ζελέ κεράσι
1κουπα νερό
1 κομποστα βύσσινο 450γρ
1/2 κουτί γάλα εβαπορε παγωμενο πολυ
2 κ.σ κοφτες ζάχαρη
βυσσινο γλυκό για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Στραγγίζουμε καλά τα βύσσινα της κομπόστας και το ζουμακι το βάζουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με το νερό και τη ζάχαρη.
Οταν πάρει βράση προσθέτουμε τα 2 φακελάκια ζελε . Ανακατεύουμε να διαλυθούν .
Βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να αρχίζει να πηζει και να σταθεροποιείται
Στο μπλέντερ (του μίξερ μου)βάζω το γάλα το οποίο πρέπει να είναι πολύ παγωμένο και το αφρατευουμε.
Προσθετουμε το ζελέ μου και χτυπάμε καλά να ομογενοποιηθούν και να γίνουν μια αφρατη κρέμα.
Στρωνουμε στη φόρμα μου μια μεμβράνη, σκορπίζουμε εδώ κι εκει τα βύσσινα της κομπόστας στον πάτο.
Ριχνουμε το μείγμα μου μέσα και βάζουμε ψυγείο να παγώσει καλά.
Γαρνιρουμε με γλυκάκι βύσσινο
Η Συνταγή είναι από κ. Tzela Antonopoulou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.