Συνταγές
Αφράτη πιτούλα και σίγουρα πεντανόστιμη με έτοιμο φύλλο και διαφορετική γέμιση
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Αννα Κασσανδρεια – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο φύλλο κρούστας
4 αυγά
3/4 φλ σπορέλαιο
1 φλ γιαούρτι
1 φλ του γαλλικό καφέ ( δείτε την φωτογραφία στο τέλος) καλαμποκάλευρο
1 φακελάκι baking powder
500γρ φετα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε τα αυγά πολύ καλά με το σπορέλαιο και μετά προσθέτουμε το γιαούρτι το αλεύρι και το baking powder.
Σε άλλο μπολ τρίβουμε το τυρί.
Βγάζουμε τα φύλλα παίρνουμε ένα φύλλο και στρώνουμε από πάνω το μείγμα με το γιαούρτι βάζουμε δεύτερο φύλλο από πάνω ξανά μείγμα τρίτο φύλλο από πάνω ξανά μείγμα Και βάζουμε το τριμμένο τυράκι
Στρίβουμε σε ρόλο και βάζουμε σε ταψί που έχουμε λαδώσει και έτσι φτιάχνουμε και τα υπόλοιπα
Στο τέλος μένουν δύο φύλλα Οπότε γίνεται και πιο στενό του ρόλο
Ψήνουμε στο προετοιμασμένο φούρνο για 40 λεπτά στους 200 βαθμούς
Στα μισά ριχνουμε από πάνω και σπόρους τσία
Η Συνταγή είναι από κ. Αννα Κασσανδρεια – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.