Συνταγές
Αφράτα και συγχρόνως ξεροψημένα, πολύ λαχταριστά τυροπιτάκια
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Ευαγγελία Γκιαούρη – “Γλυκά κουταλιού και φαγητά ….πιρουνιού!!”.
ΥΛΙΚΑ
400 με 500 γρ αλεύρι φάριναπ
1 κεσεδάκι γιαούρτι
1 κεσεδάκι ηλιέλαιο
2 αυγά
300 γρ φέτα
1 αυγό για να αλείψουμε και σουσάμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε λίγο με σύρμα τα υλικά εκτός από αλεύρι και φέτα
Προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι και τη φέτα σε χοντρα κομματια με το χέρι.Ανακατεύουμε απαλά
Πλάθουμε μπαλίτσες βάζουμε σε λαδόκολλα
Αλείφουμε με το αυγό και πασπαλιζουμε με σουσάμι
Ψήνουμε 170 αέρα για 15 έως 20 λεπτά ανάλογα το φούρνο…
Η Συνταγή είναι από κ. Ευαγγελία Γκιαούρη – “Γλυκά κουταλιού και φαγητά ….πιρουνιού!!”.