Συνταγές
Αφράτα και λαχταριστά πισια – από τα αγαπημένα μας!
Published
4 έτη agoon
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Αννα Κασσανδρεια – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
1κλ αλεύρι γ.ο.χ
1 φακελάκι ξερή μαγιά
3 αυγά
Μια πρέζα αλάτι
3κ.σ σπορελαιο
3κ.σ ζάχαρη
600γρ χλιαρό νερό …
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και φτιάχνουμε μία μαλακή ζύμη… αφήνουμε στην άκρη Για μία ώρα .
Μόλις περάσει η ώρα κόβουμε μπάλες όσο ένα μανταρίνι και ανοίγουμε με το χέρι φύλλο
Τηγανίζουμε σε πολύ καυτό λάδι και από τις δύο πλευρές
Η Συνταγή είναι από κ. Αννα Κασσανδρεια – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Αξιζει να τις δοκιμασεις
-
Πισία με πατάτα – Μας αρέσουν πολύ με πατάτα και τα κάνουμε καταπληκτικά!
-
Πολύ αφράτα πισία με τυρί – μας άνοιξε την όρεξη και θα μπούμε κουζίνα άμεσα!
-
Πολύ νόστιμα, τρελαινόμαστε γι αυτό το μεζεδάκι – νηστίσιμα πισία με πατάτες
-
Για το βραδάκι φτιάξαμε πολύ όμορφες σπανακοτυρόπιτες με ζυμάρι πισία
-
Τα πιο αφράτα και εύκολα πισια η αλλιώς πιροσκί – μπορείτε να τα γεμίσετε με ότι επιθυμείτε
-
Ποντιακό σνακ – πισια που όταν είναι ακόμα ζεστά, δεν υπάρχουν!